Uw ervaring met uw audicien en hooroplossing telt!

Fijn dat u meedoet aan ons onderzoek! Het is voor uw audicien, de patiƫntenorganisaties en voor zorgverzekeraars belangrijk om te weten wat u vindt van uw audicien en de geboden hooroplossing. Met uw hulp kunnen we samen de kwaliteit van de hoorzorg in Nederland verbeteren.

Door uw ervaring te delen, helpt u bovendien andere mensen die op zoek zijn naar een goede hooroplossing. Zij kunnen hun voordeel doen met de rapportcijfers die u geeft aan uw audicien en/of uw hoortoestel en die worden gepubliceerd op www.hoorwijzer.nl.

Vul hieronder uw inlogcode in om de vragenlijst te starten.

Het is voor uw audicien, de patiëntenfederatie en voor zorgverzekeraars belangrijk om te weten hoe mensen hun hooroplossing ervaren. Met de resultaten kan de kwaliteit van zorg verbeterd worden.

Meer weten? Bekijk de introductiefilm

Nadat u op 'play' heeft geklikt, kunt u op het icoontje 'ondertiteling' klikken om de tekst van het filmpje mee te lezen.

Vragen

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met de helpdesk van Mediquest op telefoonnummer 088-1263911 (lokaal tarief) van ma t/m vr van 8.30-17.00 uur of mailen naar hoorervaring@mediquest.nl.

Wilt u zich afmelden voor het onderzoek of wilt u een schriftelijke vragenlijst opvragen? Klik dan hier.